info@tuinade.be
Lokale vakmannen
Gecontroleerd
Ervaren
Reviews

Tuinaannemer in Blankenberge

Tuinman in Blankenberge

Tuinade zet lokale tuinaannemers uit Blankenberge in voor jouw tuinklus. Zo werk je met lokale vakmannen die op voorhand gescreend werden. De tuinman komt zelf bij jou op bezoek om een offerte op te stellen. We bieden enkel landschapsdiensten van hoge kwaliteit en kiezen resoluut voor getalenteerde tuinmannen.

We staan paraat voor regelmatig onderhoud, seizoensgebonden werk of een volledig nieuw ontwerp & aanleg. Onze tuinmannen denken graag mee over jouw tuin aanpak.

Tuinman Blankenberge
Contact
0476 24 71 35
info@tuinade.be

Tuinade: Tuinaanleg & Onderhoud Blankenberge

Tuinade staat klaar met een team ervaren tuinmannen om jouw tuin te onderhouden. We bespreken je project graag ter plaatse, zo kunnen we je een vrijblijvende offerte op maat bezorgen.

Diensten

Tuinaanleg
Tuin onderhoud
Terras leggen
Snoeien
Egaliseren
Inzaaien & planten
Tuinaannemer Blankenberge

Aanleg & onderhoud van tuinen in Blankenberge

Je schakelt ons vlot in voor zowel het eenmalig aanleggen (inplanten en zaaien, klaarstomen, …) als het wederkerend onderhouden van je tuin (snoeien, gras afrijden, onkruid verwijderen, …). Afhankelijk van de grootte van je tuin en type beplanting bezorgen we je een offerte op maat. Die is volledig vrijblijvend en 100% transparant.

Gras laten leggen door tuinman Blankenberge

Gratis offerte voor de aanleg van jouw tuin

Als tuinaannemer in Blankenberge gaan we voor lokale service. We ondersteunen je tuin plannen van A-Z. Zowel eenmalig als wederkerend.

Gratis plaatsbezoek
Offerte op maat

0476 24 71 35

Tuinman Blankenberge

Over Tuinade

Tuinade is een lokaal initiatief voor tuinaannemers. We koppelen de lokale tuinman aan klanten uit Blankenberge. Daarbij fungeren we als filter. Enkel betrouwbare vakmannen gaan aan de slag met je tuin. Zo kunnen we een vlotte service met een kwalitatief eindresultaat garanderen.

Tuin onderhoud Blankenberge

Tuinonderhoud tips

Buxusmot bestrijden

Buxusmot bestrijden

Wat is de buxusmot? De buxusmot, wetenschappelijk bekend als Cydalima perspectalis, is een invasieve nachtvlinder die inheems is in Oost-Aziƫ. Deze mot staat wereldwijd bekend om zijn schadelijke effecten op buxusplanten (Buxus sempervirens). Die zie je vaak in tuinen...

Boom snoeien

Boom snoeien

Welke bomen moet je snoeien? Onder andere fruitbomen, sierbomen en schaduwbomen hebben om verschillende redenen een regelmatige snoeibeurt nodig. Fruitbomen, zoals appel- en perenbomen, vereisen snoei om de vruchtvorming te bevorderen en ziekten te voorkomen....

Appelboom snoeien

Appelboom snoeien

Oorsprong van de appelboom De oorsprong van de appelboom (Malus domestica) is een onderwerp van discussie en historische onzekerheid. Algemeen wordt aangenomen dat de wilde voorouders van de appelboom in Centraal-Aziƫ te vinden waren. Wilde appelbomen groeiden van...

Over tuinman Blankenberge

Nog vragen over je tuin?

We helpen je graag verder met je tuin. We koppelen je aan een kwalitatieve tuinman uit Blankenberge, zo slaap je op je 2 oren dat je tuinonderhoud in goede handen is.

0476 24 71 35
info@tuinade.be